Om LäroMedia Bokhandel

Vår affärsidé – ett modernt distributionsföretag

LäroMedia Bokhandels affärsidé är att vara ett modernt distributionsföretag där enkelhet, kvalite och miljöfrågor går hand i hand. Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att göra sina läromedelsinköp genom att ha en enda distributör - en totalleverantör av läromedel. En leverantör som i sin tur ställer miljö- och kvalitetskrav på sina underleverantörer.

LäroMedia Bokhandel vill vara totalleverantören som anpassar beställningssystemen till dagens moderna skola.
Vi vill också genom god tillgänglighet och hög servicegrad samt med ett enkelt och tryggt beställningssystem skapa hög trovärdighet och ett långsiktigt gott samarbete.

Kvalitetspolicy

Våra kunder står alltid i fokus. I all vår verksamhet eftersträvar vi att du som kund är nöjd genom att vi gör rätt saker, på rätt sätt och levererar i rätt tid. Kvalitetsansvaret delas av samtliga medarbetare och genom aktiv och engagerad medverkan i förbättringsarbetet.

Ladda gärna ner vår Hållbarhetsredovisning genom att klicka här. Ladda gärna ner vår Uppförandekod genom att klicka här.

Juridisk information

Via LäroMedias visseblåsarsystem kan visselblåsare rapportera om missförhållanden och oegentligheter inom LäroMedia.

Våra avtalskunder får lite mer

Har du valt oss som din läromedelsleverantör har du gjort ett bra val. Hos oss får du lägre bokpriser, alltid fraktfritt och packat enligt egna önskemål. Som kund hos oss kan du dela upp dina beställningar på de enheter, arbetslag, stadier och ämnen som du önskar. Det skapar enkelhet i arbetet vid uppackning, kontroll och sortering av varorna. Vi märker varorna och fakturerar enheterna enligt era önskemål.

Ni kan välja att göra er beställning direkt på vår hemsida, skicka e-post, brev eller ringa in beställningen. Genom att göra beställningar från en enda leverantör får ni billigare böcker, fraktfria leveranser, färre fakturor och en i övrigt förenklad administration. Vi bevakar era restnoteringar och ni behöver bara vända er till oss vid eventuella frågor. Vi tillhandahåller också statistik för uppföljning av läromedelsinköpen och ni slipper tråkiga transportskador och felleveranser från förlagen.

Dagens industri, Gasell

LäroMedia Bokhandel - pålitlig affärspartner

LäroMedia har tilldelats Dagens Industris Gasellpris för snabb tillväxt samt AAA-ranking av Dun & Bradstreet för högsta kreditvärdighet. Trippel A-ranking är en exklusiv utmärkelse som endast innehas av knappt 2% av alla Sveriges företag.

Vi är mycket stolta över båda dessa utmärkelser men framförallt är det en extra trygghet för våra kunder och leverantörer att ha en väl fungerande samarbetspartner.

Om oss