Clio by Bonnier Education

Clio är Bonnier Educations digitala läromedel som erbjuder alla ämnen till mellanstadiet och högstadiet. Clio sätter eleven och läraren i fokus med målet att få alla elever att lära mer. Undervisningsmaterialet uppmuntrar till nyfikenhet och lärande genom aktivitet – både framför och bortom skärmen.

Varje lärare känner sina elevers behov bäst. Därför erbjuder vi en stabil och anpassningsbar grund att luta undervisningen mot. Clio har ett brett utbud av aktuellt undervisningsmaterial som består av arbetsområden, texter och aktiviteter. Här kan du enkelt välja det som passar just din undervisning. I läromedelsplattformen hittar du även planeringar, differentieringsfunktioner och resurser för att anpassa undervisningen.

Just nu händer det mycket spännande hos Clio!

Vi lanserar en helt ny läromedelsplattform med fräsch design, uppdaterat innehåll och åtta helt nya ämnen: moderna språk och de praktisk-estetiska ämnena. Självklart följer allt material Lgr22. Alla kan prova det nya Clio gratis fram till sommaren och se smakprov våra läromedel i alla ämnen. Vi fyller löpande på plattformen med mer material, men redan nu kan du prova på utvalt material i alla ämnen kostnadsfritt.

Här kan du kika in på Clio för att testa! »

För dig som är intresserad av att köpa Clio har vi fördelaktiga paket att välja mellan med priser från 40 kr per ämne och elev. Köp ett, flera eller alla ämnen beroende på ert behov. Kontakta oss gärna på 08-505 24 800 så berättar vi mer


Sortera läromedel efter årskurs här

Åk 4-6

Artiklarna sorterade i bokstavsordning.

Åk 7-9

Artiklarna sorterade i bokstavsordning.