Inspirationsdag i

För alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola

Var?

När? , kl -

Inspirationsdagen i är över för i år.

» Klicka här för att se överiga orter och datum …


Välkommen till en inspirerande eftermiddag!

Ett bättre tillfälle att på bara en eftermiddag få full koll på hela läromedelsutbudet, lyssna på en tankeväckande föreläsning och inspireras till ett bättre jobb - det är svårt att hitta! Anmäl dig redan idag!

Eftermiddagen rivstartar med en inspirerande föreläsning av klockan 13.45. Samma föreläsning hålls även 15.30. Välj den starttid som passar dig bäst! Under hela eftermiddagen håller bokmässan, med både läromedel och skönlitteratur, öppet. Allt är gratis, men vi önskar att du anmäler dig via länken nedan.

Bokmässa med ännu större utbud!

På plats finns även Sveriges ledande läromedelsproducenter med såväl nyheter som storsäljare. Likaså presenterar flera skönlitterära förlag sitt inspirerande sortiment. Här kan du botanisera fritt, jämföra alternativ och välja det material som passar din undervisning allra bäst.

För alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola.


Föreläsare Johan Unenge

Föreläsning:
10 perspektiv på ledarskap

I skolan finns många givna ramar, skoldagen, läroplanen, skolplikten, lektionsstrukturen, oss lärare och eleverna. Många saker kan vi inte påverka, men genom reflektion över vårt lärarverktyg, oss själva med andra ord, kan vi skapa lugn och ge eleverna studiero och motivation.

I föreläsningen 10 perspektiv på ledarskap kommer många praktiska saker tas upp- som underlättar i vardagen och hjälper våra elever att lyckas!

Föreläsare:
Anna Sterlinger Ahlring och Karin BobergFri entré till både föreläsning och mässa!