Gå till sidinnehåll
LäroMedia Bokhandel - Spar tid, pengar och miljö

Inspirationsdag i Halmstad

För alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola

Var? Halmstad Arena

När? 2020-03-26, kl 13.00-17.30


Välkommen till en inspirerande eftermiddag!

Ett bättre tillfälle att på bara en eftermiddag få full koll på hela läromedelsutbudet, lyssna på en tankeväckande föreläsning och inspireras till ett bättre jobb - det är svårt att hitta! Anmäl dig redan idag!

Eftermiddagen rivstartar med en inspirerande föreläsning av Micke Hermansson klockan 13.15. Samma föreläsning hålls även 15.30. Välj den starttid som passar dig bäst! Under hela eftermiddagen håller bokmässan, med både läromedel och skönlitteratur, öppet. Allt är gratis, men vi önskar att du anmäler dig via länken nedan.

Bokmässa med ännu större utbud!

På plats finns även Sveriges ledande läromedelsproducenter med såväl nyheter som storsäljare. Likaså presenterar flera skönlitterära förlag sitt inspirerande sortiment. Här kan du botanisera fritt, jämföra alternativ och välja det material som passar din undervisning allra bäst.

För alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola.


Fri entré till både föreläsning och mässa!

Nå ut i klassrummet med Presentationslyftet

Micke Hermansson, prisbelönt föreläsare, lärare och författare, delar med sig av sina bästa tips för att nå ut i klassrummet och väcka elevernas intresse och motivation.

Med mångårig erfarenhet av undervisning och över 450 föreläsningar i bagaget identifierar Micke fallgroparna och hjälper dig att undvika dem. En tydlig och visuell föreläsning med konkreta tips som omgående kan användas i klassrummet!

Föreläsningen är 30 minuter och startar 13.15 och 15.30 och genomförs på samtliga orter utom Umeå där en annan föreläsare kommer att presenteras inom kort.



Fri entré till både föreläsning och mässa!

Logga - utställare Min Trygghet