LäroMedia Bokhandel - Spar tid, pengar och miljö
Beställ lösenord här!
Ert konto Om oss Kontakta oss Nyhetsbrev Inspirationsdagar Sök restnotering Hjälp
Följ oss i sociala medier Vår Facebook-sida Vårt Instagram-konto
LäroMedia är stolt sponsor av: Sri Lankas Barns Vänner

Inspirationsdag i Borås

Var? Åhaga

När? 2016-04-21, kl 13.00-17.30


Välkommen till en inspirerande eftermiddag!

Ett bättre tillfälle att på bara en eftermiddag få full koll på hela läromedelsutbudet, lyssna på en tankeväckande föreläsning och inspireras till ett bättre jobb - det är svårt att hitta! Anmäl dig redan idag!

Eftermiddagen rivstartar med en inspirerande föreläsning av John Steinberg klockan 13:15. Samma föreläsning hålls även 15:30. Välj den starttid som passar dig bäst! Under hela eftermiddagen håller bokmässan, med både läromedel och skönlitteratur, öppet. Allt är gratis, men vi önskar att du anmäler dig via knappen nedan.


Bokmässa med ännu större utbud!

På plats finns även Sveriges ledande läromedelsproducenter med såväl nyheter som storsäljare. Likaså presenterar flera skönlitterära förlag sitt inspirerande sortiment. Här kan du botanisera fritt, jämföra alternativ och välja det material som passar din undervisning allra bäst.

För alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola. I år är utbudet av läromedel för åk 7-9 ännu större än tidigare.


John Steinberg – Styrkestjärna. Hitta elevernas styrkor!

Idén bakom Styrkestjärna och metoden "Samtal utifrån styrkor" fungerar utmärkt i utvecklingssamtal och lika bra i vardagssamtal. Det går fort att plocka fram andras styrkor när man vet vilka frågor man ska ställa. John Steinberg lär ut tekniken och visar filmklipp från samtal med elever. Styrkestjärna stärker såväl elev som lärare!

Starttid: 13.15 och 15.30. Välj den föreläsning som passar dig bäst!

Fri entre till både föreläsning och mässa!