Gå till sidinnehåll
LäroMedia Bokhandel - Spar tid, pengar och miljö

Specialerbjudande: Värsta bästa svårsnacket

Vi kan nu tillsammans med Bonnierförlagen erbjuda er att köpa in klassuppsättningar av Värsta bästa svårsnacket till ett kraftigt rabatterat pris, 30 kr per bok. Ert ordinarie pris kan ni se i webshoppen.

Detta är ett engångserbjudande som inte kommer tillbaka. Boken kommer att tryckas upp i den mängd som vi behöver för att kunna leverera till alla som beställer genom erbjudandet. Denna utgåva har mjuk pärm.

”Värsta bästa svårsnacket” ger barn och unga svar på deras vanliga men ofta svårpratade frågor om porr, sex och samtycke. Idag kommer många i kontakt med porr långt innan de vet vad ett sexliv innebär. Porren kan kännas spännande men också skrämmande. Denna bok förklarar vad porr är, hur den görs och hur den skiljer sig från sex. Utan att moralisera eller skambelägga ger författarna råd om hur unga kan förhålla sig till porr och till sin egen sexualitet. I boken hörs verkliga berättelser från barn, men också röster från läkare, psykologer och jurister. Detta är uppföljaren till ”Värsta bästa nätet” och ”Värsta bästa hälsan” som tillsammans sålts i över 190 000 exemplar. Boken ingår i ett samarbete med World Childhood Foundation.

Båda författarna är flitiga föreläsare på landets skolor. Maria Dufva är i grunden kriminolog och har arbetat med brottsutsatta barn. De senaste åren har hon jobbat förebyggande genom skolföreläsningar. Maria Ahlin är generalsekreterare för Changing attitudes och föreläser regelbundet om porr och sexköp.

”... Ämnet tas upp på ett bra sätt, utan fördömanden, det är en viktig bok för ungdomar i åldern 12-15 år, men även äldre kan ha nytta av boken. Den ger också bra tips till vuxna i kontakt med ungdomar.” Helhetsbetyg: 5.

Maj Gustavsson, BTJ-häfte 2021:17

Beställ boken med rabatt till dina elever!

Använda formuläret nedan för att beställa "Värsta bästa svårsnacket" till din skola!

  • Pris: 900 kr / 30-pack (30 kr per bok)
  • Beställningssidan är öppen 2021-12-16 till 2022-01-30
  • Boken levereras i 30-pack.
  • För att beställa behöver du vara inloggad som kund på LäroMedias hemsida.
  • Leverans sker under våren 2022