Anmälan till Läromedels­mässa & Lärarkonferens i Göteborg

Välj dag(ar) du vill besöka Läromedelsmässan:
Välj dag(ar) du vill besöka Vetenskapsfestivalens Lärarkonferens:

Det är helt gratis att delta i Vetenskapsfestivalens Lärarkonferens men vi tillämpar en ”no show-avgift” vid uteblivet deltagande eller avanmälan senare än 24 timmar innan konferensens starttid. No show-avgiften är 750 kr och kommer att faktureras. Observera att det går bra att överlåta bokad plats till en kollega. Meddela oss i så fall vem som kommer i ditt ställe.

Lärarkonferensen är inställd med anledning av spridningen av Covid-19, mer information finns på Vetenskapsfestivalen.se.

-

Område

Jag arbetar inom:

Ämnen

Jag är speciellt intresserad av följande ämnen:

Information

Hur fick du information om Göteborgsregionens Läromedelsmässa?

Hur fick du information om Vetenskapsfetivalens Lärarfonferens?

Välj:

Villkor gällande personuppgifter

När du lämnar dina personuppgifter förbehåller vi oss att använda dem på följande sätt: Vi eller någon som arbetar på uppdrag för oss har rätt att registrera och behandla dina uppgifter samt använda upplysningarna för att skicka inbjudningar till framtida event, utföra undersökningar samt marknadskommunikation. Om du inte önskar få sådan information kan du i varje utskick avregistrera dig.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas vidare till tredje part utan ditt godkännande.

Vid ditt besök på Läromedelsmässan kommer den QR-kod som finns på entrébiljetten att scannas för att registrera ditt besök. Utställande förlag har också möjlighet att scanna QR-koden på entrébiljetten för att ta del av dina uppgifter om du ger ditt samtycke.

Göteborgsregionens GDPR policy