Gå till sidinnehåll
LäroMedia Bokhandel - Spar tid, pengar och miljö

Konsten att drömma stort – En handbok om att förverkliga sina drömmar, släpptes den 9 juni 2020. Den är skriven av läraren och författaren Mikhael Mikalides, samt en av Sveriges största hiphopartister, Linda Pira. De har även samarbetat med elever från Storvretskolan i Botkyrka kommun.

Konsten att drömma stort - En handbok om att förverkliga sina drömmar, är en inspirerande och tankeväckande bok. Den handlar om att stärka sitt självförtroende, hitta sina drömmar och få verktygen att nå sina mål. Boken innehåller över 40 tips och övningar. Läsarna får även följa Linda Piras livsresa och ta del av hennes tips och råd för att nå framgång. I boken får man även ta del av elevers tips, tankar och råd kring drömmar. Konsten att drömma stort vänder sig till alla som vill nå sina drömmar och är ett läromedel som passar bra att använda i skolan.

- Den här boken hade jag behövt läsa när jag var ung. Jag vill inspirera människor på olika sätt och visa hur jag tänker. Att skriva den här boken är en dröm som går i uppfyllelse, berättar Linda Pira.

Om boken

Drömmar får oss att utvecklas och gör vårt liv meningsfullt. Alla människor har drömmar inom sig och en inre önskan att uppnå någonting. Hur ser din dröm ut och vad vill du uppnå? Vad är det som lockar med att nå ditt mål? Alla har rätt till sin dröm och det är aldrig försent att följa sitt hjärta.

Den här boken ger dig inspiration att hitta dina drömmar, samt verktygen att förverkliga dina mål. Konsten att drömma stort är en motiverande och tankeväckande bok, med över 40 övningar och tips för att nå din dröm. Drömmar som tidigare kändes avlägsna kommer att upplevas realistiska och nåbara efter att du har läst denna handbok.

Beställ boken här

Konsten att drömma stort - en handbok om att förverkliga sina drömmar av Linda Pira, Mikhael Mikalides
Inbunden, 2020
(982949-8-9)
Svenska Svenska
Pris: Logga in för pris
Lägg i varukorg

I boken får du även lära känna en av Sveriges största hiphopartister, Linda Pira, som också är en av bokens författare. Vi får ta del av hennes livshistoria och hon ger läsaren råd för att nå sina drömmar. Den här boken är ett resultat av ett projektsamarbete med Storvretskolan i Botkyrka kommun, och du får även ta del av elevernas tankar, tips och råd. Boken vänder sig till alla som vill förverkliga sina drömmar.


Om författarna

Mikhael Mikalides är författare och har bland annat skrivit böckerna Konsten att skriva dikter, Jakten på julen och fantasyserien Agalias väktare. Utöver författare är Mikhael även utbildad lärare och speciallärare. Han har fått utmärkelserna Årets inspiratör 2015 av Framtidsverket och Årets pedagog 2017 i Huddinge kommun, för sitt arbete. Samma år tilldelades han även ett hedersomnämnande i EU-kommissionens utmärkelse The European Language Label.
Linda Pira slog igenom som artist 2012 med låten Bang Bang/Bäng Bäng och är idag en av Sveriges största artister inom hiphop. Linda har vunnit flertalet priser för sin musik, bland annat vann hon Årets nykomling på Grammisgalan 2014. Hösten 2019 släppte Linda sitt debutalbum Legendarisk. Hon har även medverkat i olika tv-program och har hörts på radio, både som gäst, sommarpratare och med eget radioprogram. Med Konsten att drömma stort gör hon debut som författare.


LÄSTIPS!

"Skolelever ger ut drömbok med Linda Pira" – läs en intervju med författarna som Lärarörbundets tidning gjort. Du hittar den här »

Se intervju med Mikhael och Linda på TV4 här nedan