Gå till sidinnehåll
LäroMedia Bokhandel - Spar tid, pengar och miljö
Uppdrag programmering riktar sig till dig som vill komma igång med programmering i elevgrupper, med tydliga kopplingar till de reviderade styrdokumenten för matematik år 4-9, LGR 11. Boken är tänkt att hjälpa och leda dig som lärare när du undervisar dina elever.
Uppdrag programmering är indelad i olika uppdrag, vilka har en tydlig arbetsgång med instruktioner, illustrationer samt diskussionsfrågor som du kan använda tillsammans med dina elever. Genom att följa instruktionerna i boken kommer du med lätthet att kunna undervisa dina elever i grunderna i visuell programmering.

Uppdrag programmering riktar sig till dig som vill komma igång med programmering i elevgrupper, med tydliga kopplingar tillde reviderade styrdokumenten för matematik år 4-9, LGR 11.
Boken är tänkt att hjälpa och leda dig som lärare när du undervisar dina elever.

Bilagor till de olika uppdragen hämtas på www.askunge.se

Om författarna

Författare till Uppdrag programmering är Fredrik Kennebäck och Helene Zeland Bodin.

Helene Zeland Bodin är legitimerad matematik-och tekniklärare och förstelärare i teknik. Hon undervisar år 7-9 och har under flera år arbetat med programmering med sina elever. Helene är även involverad i flera olika projekt inom digitalisering och programmering i skolvärlden med bland annat Skolverket. Hon är en van och uppskattad workshopledare på temat programmering och digitalisering.

Fredrik Kennebäck är legitimerad matematik-, NO-och tekniklärare, år 4-9. Han har under flera år drivit digitaliseringen i skolvärlden, både som lärare och på förvaltningsnivå. Fredrik fortbildar pedagoger i skolans digitalisering och främst då inom programmering. Han anlitas även som föreläsare och workshopledare vid olika konferenser och fortbildningsdagar runt om i Sverige.
Spiral, 2019
(7767-059-9)
Svenska Svenska
Pris: Logga in för pris
Lägg i varukorg
Här kan du provläsa delar av boken »