LäroMedia Bokhandel - Spar tid, pengar och miljö
Beställ lösenord här!
Ert konto Om oss Kontakta oss Nyhetsbrev Inspirationsdagar Sök restnotering Hjälp
Följ oss i sociala medier Vår Facebook-sida Vårt Instagram-konto
LäroMedia är stolt sponsor av: Sri Lankas Barns Vänner

Inspirationsdag i Jönköping

Var? Racketcentrum Jönköping

När? 2016-05-03, kl 13.00-17.30


Välkommen till en inspirerande eftermiddag!

Ett bättre tillfälle att på bara en eftermiddag få full koll på hela läromedelsutbudet, lyssna på en tankeväckande föreläsning och inspireras till ett bättre jobb - det är svårt att hitta! Anmäl dig redan idag!

Eftermiddagen rivstartar med en inspirerande föreläsning av Micael Hermansson klockan 13:15. Samma föreläsning hålls även 15:30. Välj den starttid som passar dig bäst! Under hela eftermiddagen håller bokmässan, med både läromedel och skönlitteratur, öppet. Allt är gratis, men vi önskar att du anmäler dig via knappen nedan.


Bokmässa med ännu större utbud!

På plats finns även Sveriges ledande läromedelsproducenter med såväl nyheter som storsäljare. Likaså presenterar flera skönlitterära förlag sitt inspirerande sortiment. Här kan du botanisera fritt, jämföra alternativ och välja det material som passar din undervisning allra bäst.

För alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola. I år är utbudet av läromedel för åk 7-9 ännu större än tidigare.


Micael Hermansson – Grej of the day


Vill du ha intresserade, nyfikna och vetgiriga elever? Micael Hermansson lär dig den framgångsrika metoden Grej of the day, som tagit landet med storm. Nu får du chansen att veta mer om hur det fungerar – helt kostnadsfritt!

Med en annorlunda inledning på varje skoldag inspirerar du dina elever till att bli kunskapssugna. Grej of the day blir lite som en morgonsamling för klassen inför varje skoldag. Tiden ni lägger tillsammans där får du igen mångfalt genom elever med större kunskaper, starkare vilja, högre motivation och med föräldrar som engagerar sig!

Föreläsningen vänder sig till klasslärare, åk 1-6, men metoden är även genomförbar i äldre årskurser.

Starttid: 13.15 och 15.30. Välj den föreläsning som passar dig bäst!

Fri entre till både föreläsning och mässa!